Pentru profesori

Înţelegem că de cele mai multe ori orele de curs nu sunt suficiente pentru a parcurge şi lucruri care sunt în afara programmei şcolare sau a aprofunda anumite noţiuni. De aceea ne-am propus să venim în completarea curriculei tradiţionale şi a orelor de curs printr-o abordare practică a economiei.

Le propunem elevilor să aplice notiunile pe care le-au învăţat la scoala, să le completeze cu informatii practice din surse atractive pentru ei (video, audio, benzi desenate) şi îi provocăm să îşi exprime liber opiniile cu privire la modul în care economia ne influenţează vieţile de zi cu zi recompensându-i cu premii foarte atractive.

Recomandările dumneavoastra reprezintă una dintre sursele principale pentru informarea elevilor cu privire la concursul nostru. Prin urmare, dorim să vă mulţumim pentru sprijinul acordat şi întrucât înţelegem că îndrumarea elevilor în cadrul acestui concurs presupune timp suplimentar pentru dumneavoastra dorim să vă recompensăm. Ca la fiecare editie a Economy Works, profesorul cu cei mai multi elevi înscrişi în concurs* va primi un premiu de 100 euro iar urmatorii doi clasati vor primi cate un pachet de carti de economie.

 

*care au indicat numele profesorului în cadrul întrebării din formularul de înscriere „De unde aţi aflat de acest concurs?”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s