Premii

Concursul Economy Works constă din 2 module de câte două săptămâni. La finalul fiecărui modul tu trebuie să ne trimiţi un scurt eseu care să răspundă la una dintre întrebările puse de noi. Fiecare modul va premia cu câte 100$ cele mai bune 3 eseuri din concurs. Alte două eseuri vor fi premiate cu cărţi. Câștigătorii sunt anunțați în aproximativ o săptămână după termenul limită. Ai deci șansa să câștigi până la 200$ dacă participi la fiecare modul. În plus, dacă ești consecvent și răspunzi la cate o întrebare in fiecare modul, intri în cursa pentru marile premii: 1 loc la un seminar organizat în SUA de Foundation for Economic Education şi 1 loc la şcoala de vară din Gummersbach, Germania organizată de Institute for Economic Studies Europe.

Selecția finală se va face în București în cadrul unui seminar la care vor fi invitați 10 dintre cei mai ingenioși și consecvenți participanți. Seminarul se va desfășura în perioada 26-27 martie și va fi o ocazie foarte bună să îți faci noi prieteni, să participi la cursuri susținute de profesori universitari și să intri în contact cu think tank-uri și ONG-uri care activează în domeniul economic. Totul pe cheltuiala noastră!

Ediţiile precedente Economy Works

La ediţia din 2011 am oferit nouă premii a câte 100$, iar cei doi câștigători ai concursului au petrecut o săptămână în SUA, la un seminar de vară organizat de Foundation for Economic Education.

La ediţia din 2012 am mărit numărul de premii la 17:  nouă premii a câte 100$, şase premii în cărţi, iar cele două locuri câştigătoare au constat în susţinerea participării la un seminar de vară organizat de Foundation for Economic Education, în SUA, respectiv un seminar organizat de IES-Europe, în Germania.

La ediţia din 2014 am revenit la structura de 2 module online şi am avut 14 premii: 6 premii a câte 100$, 4 premii în cărţi, doi câştigători ai unei şcoli de vară organizate la Predeal de către Universitatea Româno-Americană şi câştigătorii marilor premii, seminarul din Statele Unite şi şcoala de vară din Germania. Puteţi citi câteva cuvinte despre experienţa lor la concursul Economy Works şi la şcolile de vară în secţiunea Testimoniale.

Advertisements

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s