Reguli

Proiectul Economy Works se desfășoară exclusiv online și este structurat în două module de câte 2 săptămâni, timp în care are loc atât predarea, cât și evaluarea.

Astfel, primul curs începe pe 1 Februarie, când vor fi postate pe blog toate materialele legate de cum funcţionează piaţa liberă. Materialele şi întrebările pentru primul modul le vei găsi la secţiunea Modul I din meniul principal al blog-ului. Timp de 2 săptămâni, ai timp să selectezi materialele care îți plac, să citești sau să urmărești video-urile și să răspunzi la una din întrebările postate de noi printr-un scurt eseu, de 1-2 pagini (300 – 600 de cuvinte).

Completezi apoi formularul de înscriere la concurs, atașezi eseul și ni-l trimiți (pe paginile modulelor va fi disponibil calendarul desfăşurării concursului).  Nu trebuie să te înscrii înainte de a citi materialele și a răspunde la una dintre întrebările propuse de noi. Astfel, eseul îl vei scrie răspunzând doar la una dintre întrebările pe care ți le propunem. Trebuie să ai în vedere că eseurile copiate de pe internet vor fi descalificate. Foloseste secțiunea FAQ pentru a vedea regulile legate de scriere şi originalitate.

Cel de-al doilea modul care se va desfășura în același mod ca și primul. Pentru a vedea calendarul proiectului și lista cu termenele limită pentru trimiterea eseurilor, verifică secțiunea Modul II.

Important: Pentru a confirma vârsta și calitatea de licean, câștigătorii vor fi rugați să trimită o copie a Carții de Identitate și a primei pagini din Carnetul de Note (pagina cu fotografie și nume) înainte de a participa la conferinţa de la Bucureşti.

Advertisements

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s